Moderoute tijdens gezellig dagje Geldermalsen

Kom gezellig een dagje winkelen in Geldermalsen en steek je in het nieuw. Je parkeert kostenloos op de parkeerplaats aan de Kostverlorenkade. Misschien eerst gezellig een kopje koffie of thee? Daarvoor ga je bijvoorbeeld naar  Schenkerij De Beurs op de Markt. En dan erop uit om je in het nieuw te steken.

Voor exclusieve dameskleding loop je over de markt naar het kerkje uit de 13e eeuw. Daar tegenover vind je Pomme Parc.  In het voorbijgaan heb je waarschijnlijk ook al bij Mrs Vink rondgekeken. En bij Jefta en Dressed by Laura  Even nadenken over je moeilijke keuze? Dat kan tijdens een lunch bij bijvoorbeeld Old West

De draad weer oppakken? Dan kun je bijvoorbeeld beginnen bij Lingerie bij Janneke in de Geldersestraat 9 of  Marieke’s Beenmode aan de Rijkstraatweg 10. Voor vrijetijdsmode loop je eens binnen bij Free time Fashion in de Geldersestraat 6. Waarschijnlijk heb je aan het begin van de Geldersestraat het assortiment van de schoenenwinkel van Van den Berg al gezien. Verderop vind je Van Esch Schoenen

Misschien ook even binnen bij Juwelier van Leeuwen of Juwelier Goudsmederij Mariska Timmer?

(Er is natuurlijk ook een royaal aanbod voor heren en kinderen)

PS: Nog boodschappen doen voor het avondeten? Geen probleem. Voor groenten even binnenlopen bij Hakkert, voor vlees bij een van de keurslagers: Hol of Van de Burg ,voor brood bij Bakkerij Van Walderveen en voor beleg en nog veel meer lekkers bij de Eetwinkel.

Dit is nog maar een klein deel van het winkelaanbod in Geldermalsen…  Vandaar dat zoveel mensen uit de wijde omtrek graag in Geldermalsen komen winkelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co