Zoelen (bij Buren/Tiel) Authentiek 10-persoons vakantiehuis

Authentiek 10-persoons vakantiehuis

Midden in de Betuwe, tussen weilanden, fruitbomen, bossen en langs het Amsterdam-Rijnkanaal, vindt u een sfeervolle vakantieboerderij. Een bijzonder vakantiehuis voor 10 personen, waar u nog echte details van vroeger aantreft. Een telefoon met draaischijf, volgeltjesbehang, kroonluchters en antieke meubels. Gecombineerd met luxe van ‘nu’, zoals een vierpersoons sauna, een goed uitgeruste keuken, een sfeervolle zitkamer met houtkachel… Welkom in de Betuwe!

Vakantieboerderij in de Betuwe

Het voorhuis van deze T-boerderij wordt verhuurd aan groepen tot 10 personen. U beschikt altijd exclusief met uw groep over deze locatie, tijdens uw verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. De boerderij is voorzien van een keuken, een eetkamer met lange eettafel, een sfeervolle zitkamer met houtkachel, een inpandige sauna en 5 comfortabele gastenkamers.

Appels, peren en het betere buitenleven

Vanuit de woonkamer openen de tuindeuren naar een terras, waar het ’s ochtends heerlijk ontbijten is in de ochtendzon. Ligstoelen staan voor u klaar en de hangmat hangt al in de boom… ’s Avonds samen barbecuen, met uitzicht op de langsvarende boten in het Amsterdam-Rijnkanaal… Geniet van het betere buitenleven! Leuke tip: in het achterhuis van de boerderij bevindt zich een ambachtelijke notenperserij. In de schuur ernaast zit een mobiele appelsapfabriek, waar mensen uit het hele land hun appels en peren laten persen tot heerlijk sap. Het proberen waard!

Ligging van deze vakantieboerderij

De boerderij bevindt zich net buiten het pittoreske dorpje Zoelen, in de Betuwe (Gederland). In de omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen, vooral in het voorjaar wanneer alle fruitbomen in bloei staan. Zwemmen en duiken kan in een nabijgelegen recreatieplas. De stad Tiel is ook zeker het bezoeken waard en het historische stadje Buren is een belevenis op zich!

Bron: Je zoekt iets leuks

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co