Wandelen langs Betuwse rivieren routes o.a. via Culemborg, Buren en Geldermalsen

“Stroomwaarts: Wandelen langs rivieren” Een wandelgids van de prachtige natuur in de Betuwe. De gids is bedoeld voor wandelaars en natuurliefhebbers die van de natuur willen genieten. Zij kunnen gebruik maken van de wandelgids met ondersteunende website “Stroomwaarts: Wandelen langs Rivieren”.
De gids biedt wandelingen in het gebied ‘de Betuwe’ aan, waaronder routes door Culemborg, Buren en Geldermalsen. De gids bevat een uitgebreide routebeschrijving met bijbehorende kaarten en een uitleg die stap voor stap de route beschrijft.  Daarnaast zijn er  interactieve kaarten die onder andere via smartphones te gebruiken zijn.
Het thema van de wandelingen is ‘rivieren’. Zo neemt deze gids je mee naar routes langs de Lek, Linge en de Korne. De verschillende wandelingen worden kort
beschreven aan de hand van eigen ervaringen met advies, korte anekdotes en interessante stukjes geschiedenis.
De gids is geschreven vanuit een oogpunt van passie voor wandelen en de natuur. We willen deze passie graag delen en daarom hebben wij de beste wandelingen van deze regio op een rij gezet. Kijk voor meer informatie op www.stroomwaarts.net.

Bert & Jeroen Dingemans

Email: jeroen@stroomwaarts.net

Telefoon: 06-27540595

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co