Elke 3e ma.mi. v.d. mnd. Schrijfcafé Bieb Geldermalsen

Elke derde maandag van de maand vindt er in Bibliotheek Geldermalsen een Schrijfcafé plaats van 14:00 tot 16:00 uur. Het Schrijfcafé wordt begeleid door Hetty Clarisse van Praktijk de Klaarheid.

Praktische Informatie:  Aanvang: 14:00 uur. Einde: 16:00 uur. Plaats: Bibliotheek Geldermalsen, Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Kosten: gratis toegankelijk. Aanmelden: Van tevoren aanmelden is zeer gewenst. Meer informatie is te lezen op  www.bibliotheekrivierenland.nl

Het Schrijfcafé heeft iedere maand een ander thema. De bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen. Kom schrijven voor je plezier en neem gerust iemand mee!  Korte, concrete opdrachten en technieken zorgen ervoor dat je pen als vanzelf in beweging komt. Grammatica en schrijfstijl laten we daarbij geen belangrijke rol spelen, wel het schrijfproces zelf; het verhaal van jouw pen. Schrijfervaring is niet nodig. Het Schrijfcafé heeft een speelse opzet en duidelijke structuur zodat de deelnemers stap voor stap geholpen worden om te schrijven. De woorden vloeien daardoor als vanzelf uit de pen, soms tot verwondering van de deelnemer. Vaak komen er wel parels van teksten tevoorschijn, maar dat is niet het eerste doel.

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co