Volksuniversiteit West Betuwe: cursusaanbod 2017-18 in Beesd, Culemborg, Geldermalsen, Leerdam en Tiel

Een taal leren, teken en schilderen, filosofie, handreflex, koken onder leiding van een kok, yoga, Tai Chi of werelddans. Vanaf september start Volksuniversiteit West Betuwe weer met een nieuw cursusseizoen in Culemborg, Geldermalsen, Leerdam, Tiel en Beesd. Het hele cursusaanbod is te bekijken op de vernieuwde website van Volksuniversiteit West Betuwe www.vuwestbetuwe.nl Inschrijven kan ook via de website. 

Talencursussen – Volksuniversiteit West Betuwe heeft voor het nieuwe schooljaar weer een uitgebreid cursusprogramma neer weten te zetten. Van oudsher zijn de talencursussen een belangrijk onderdeel van het programma. Op de verschillende locaties worden Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands, Arabisch, Pools en Duits aangeboden op verschillende niveaus.

Gezondheid, bewegen en creativiteit – Naast de talen biedt de Volksuniversiteit ook veel cursussen op het gebied van gezondheid, bewegen en cultuur. In Culemborg wordt iedere maandagochtend gestart met een groep werelddans. Daarnaast is het mogelijk om cursussen yoga te volgen. In het Elisabeth Weeshuis heeft de Volksuniversiteit een eigen atelier waarin verschillende creatieve cursussen worden gegeven, zoals tekenen, schilderen, historische kunsttechnieken en een krukje decoreren.

Koken – Sinds afgelopen jaar is het mogelijk kookcursussen en -workshops te volgen bij de Volksuniversiteit. De cursussen Surinaams koken, Spreads en borrelhapjes en de Smaak van Griekenland bleken een groot succes en staan ook komend jaar weer op het programma. Voor degenen die de cursus Surinaams koken al hebben gevolgd, staat er een nieuwe cursus met nieuwe recepten gepland. De cursussen worden gegeven in de keukens van het KWC in Culemborg, De Pluk in Geldermalsen en het Klokhuis in Beesd.

Op deze link vindt u een overzicht per plaats.

De activiteiten in Beesd vinden plaats in het Klokhuis

In Culemborg vinden de meeste cursussen plaats in het Elisabeth Weeshuis.

In Leerdam zijn de activiteiten in Stadpodium Go

In Geldermalsen vinden de cursussen plaats in De Pluk.

In Tiel vinden de cursussen plaats op twee locaties: Buitenbulkweg 12 en het Voormalig Slachthuis aan de J.D. van Leeuwenstraat.

Link naar afbeeldingen en adressen van de locaties

 

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co