t/m30sept. KunstFort Asperen open. o.a. boeiende exposities. Bezoek ook Taveerne.

Nog even en de grootoor-, baard- en watervleermuizen gaan weer in winterslaap. Dan eindigt het fortseizoen 2017. Van woensdag t/m zondag, ben je weer van harte welkom bij KunstFort Asperen en de Taveerne. Het Fortenseizoen sluit op 30 september. De Taveerne is in de weekenden open voor passanten.

KunstFort Asperen
Langendijk 60
4151 BR Acquoy
06-15054728
info@kunstfortasperen.nl
www.kunstfortasperen.nl
 KunstFort Asperen

Het fort is geopend vanaf 15 april t/m 30 september: woensdag t/m zondag, van 11 tot 17 uur. Klik hier voor overige bezoekersinformatie.

Op zaterdag 29 april opent ‘Stilleven’, een tentoonstelling met 102 vazen die zijn gedecoreerd door 99 kunstenaars. Verzamelaar Frank van der Linden – initiator en drijvende kracht achter het project – vroeg o.a. Marc Mulders, Paul Panhuysen, Ria van Eyk, Koen Delaere en Linda Arts om een door hem aangeleverde vaas te bewerken. ‘Stilleven’ krijgt een bijzondere plek in de contrescarp van het fort. (Foto: Stilleven’, Michael de Kok, Desirée Hammen, Jeroen Vrijsen,
Koen Delaere, Linda Arts en Paul Panhuysen. Foto’s © Peter Cox)

Vanaf eind juni is KunstFort Asperen het podium voor ‘Glass, European Roots’, een tentoonstelling die georganiseerd wordt door het Nationaal Glasmuseum Leerdam in samenwerking met De Glasblazerij, Royal Leerdam Glas en De Oude Horn. Toonaangevende internationale glasblazers verzamelen zich in Leerdam en werken met kunstenaars en studenten aan nieuwe producties.

 

Word vriend
Geniet je van de Taveerne, het Cultuur Café, hecht je waarde aan het linielandschap en het militaire erfgoed van de Nieuwe Hollandse Waterlinie? Word dan naast bezoeker ook vriend van ons fort. Je steunt het beheer en behoud van het erfgoed en je maakt het mogelijk onze culturele traditie verder vorm te geven. Al vanaf €35,- per jaar ontvang je een vriendenpas waarmee je gratis de tentoonstellingen bezoekt en een exclusieve rondleiding krijgt. Meer informatie en aanmelden? Dat kan via de website.

Vrijwilligers
Wil je meer doen? Omdat je van historie, erfgoed, natuur, kunst en cultuur houdt en het leuk vindt te helpen bij tentoonstellingen en kassa, bij het organiseren van culturele evenementen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij KunstFort Asperen. Met al onze mooie plannen voor 2017 hebben we je hulp hard nodig. Geïnteresseerd? Neem contact op met Lia van Vredendaal | lia@kunstfortasperen.nl | 06 20052477.

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co