za.16 dec. Winters Buren

Op zaterdag 16 december willen de ondernemers van Buren, met een knipoog naar de naderende feestdagen, u een warme, sfeervolle, gezellige en feestelijke avond aanbieden. De winkeltjes en horeca zorgen die avond voor veel sfeer in het stadje zowel buiten als binnen. Ook de Molen “De Prins van Oranje”, het Marechaussee museum en het museum Buren & Oranje kunt U bezoeken. Dit geldt ook voor de exposities in De Synagoge (Kniphoek) en bij Anjo De Jong op de Achterbonenburg. In de avond kunt u onder begeleiding een stadswandeling maken en zijn er ook activiteiten voor kinderen, met de kerstman op de foto of luisteren naar een spannend verhaal.

Jan de Boer, burgemeester van Buren, bezoekt rond 18.00 uur Buren en zal dan ook de bezoekers kort toespreken waarna de intocht van de Kerstman per arrenslee volgt. In de Lambertuskerk kunt u terwijl u luistert naar livemuziek, genieten van een feestelijk wijn-spijs aanbod waarmee u vast uw inkopen voor de feestdagen kunt aanvullen. Natuurlijk zijn er zo vlak voor de Kerst de vertrouwde mogelijkheden om kerstbomen en kerststukjes te kopen, glühwein te drinken en oliebollen te eten. Wat overigens te denken van een Wensboom! De avond wordt besloten met “Wil je zingen, zing dan mee” georganiseerd door Connection en de supergezellige afterparty bij Grandcafe De Hofhouding.

Er wordt nog hard gewerkt aan de invulling van het programma. U bent vanaf 16.00 uur van harte welkom. Bij de entree van het stadje ontvangt u een flyer waarop de verschillende activiteiten vermeld staan. Reserveer een plekje voor een hapje en een drankje en laat u die avond verassen door het aanbod.

Zet alvast WintersBuren 2017 in de agenda en volg de berichtgeving in de media en op de website www.wintersburen.nl

Laat een reactie achter.

You must be logged in to post a comment.

Webdesign Spijker & Co