za.23+zo.24sep Gemeente Geldermalsen en Neerijnen: WaardArt atelierroute 2017

Op  zaterdag 23 en zondag 24 september staan de deuren van de WaardArt-ateliers weer open voor publiek en heb je de gelegenheid om te kijken in ‘de keuken’ van 33 kunstenaars. Naast lokale kunstenaars zijn er ook dit jaar weer ‘gastexposanten’: 5 kunstenaars die niet in de regio wonen maar te gast zijn bij een kunstenaar van WaardArt. Zo kun je soms op één plek meerdere kunstenaars ontmoeten. Om makkelijker een keuze te kunnen maken is van iedere kunstenaar (ook van de gastexposanten) een kunstwerk te zien in de centrale expositie in het Stroomhuis te Neerijnen, Van Pallandtweg 1.

De officiële opening van de overzichtsexpositie is op vrijdag 22 september om 19.30 uur. Deze zal worden verricht door Petra Kleyn en Dick Holman met een kleine performance: ‘Op de thee bij Pé’. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Fwench Connection.

De atelierroute is geopend op 23 en 24 september van 11.00-17.00 uur, de expo is ook op vrijdag van 19.30-21.30 uur te bekijken.

Waar: Vrijwel alle dorpen in de gemeentes Geldermalsen en Neerijnen. Alle locaties zijn te herkennen aan de WaardArt-vlag en -banier.

Catalogus en routekaart zijn gratis verkrijgbaar in het Stroomhuis en langs de route.

Alle informatie en de digitale catalogus zijn ook te vinden op: www.waardart.nl

 

 

 

 

Laat een reactie achter.

You must be logged in to post a comment.

Webdesign Spijker & Co