za.30sept Torentocht Buren, Erichem, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath en Zoelen.

Wandelen door de Fruitdelta van het Rivierengebied

Zaterdag 30 september kun je meelopen met de Torentocht, een eendaags wandelevenement. De tocht verbindt de vijf torens van Buren, Erichem, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath en Zoelen.

Je kan starten tussen 9.00 u. tot 13.00 u. bij de kerk van Kapel-Avezaath, of Kerk-Avezaath, of Erichem, of Buren, of Zoelen. Inschrijfkosten €5,- p.p. en €2,50 voor kinderen van 10 t/m 12 jaar.

De Torentocht is een recreatieve tocht. De wandelaar kan bij elke deelnemende kerk steeds uit verschillende routes kiezen en bepaalt zelf zijn afstand. De routes gaan gedeeltelijk over particulier terrein: boomgaarden, wijngaard en landgoederen. In deze tijd van het jaar geeft het fruit extra kleur aan deze unieke wandeltocht! Door mee te lopen draagt de wandelaar bij aan het behoud van de monumentale kerken.

Organisatie en informatie, De Torentocht wordt georganiseerd onder auspiciën van Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK) in samenwerking met de Protestantse Gemeente. Erichem, Kerk- en Kapel-Avezaath en Zoelen, en de Plaatselijke Commissies SOGK van Buren en Kerk-Avezaath. De Torentocht maakt deel uit van het landelijk wandelprogramma van de KWBN.

Meer Informatie: facebookpagina Wandelevenement Torentocht en www.wandel.nl Tel. 0344 681663/0618441265 e. torentocht@kpnmail.nl

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co