zo.8okt. Geldermalsen LingeFilm Kids: Toen mijn vader een struik werd

15.00 uur De Pluk Geldermalsen. Trailer, meer informatie en reserveren: https://www.lingefilm.nl/film/toen-vader-struik-werd/

v.a. 14.00 gratis KIDS-activiteit

De tienjarige Toda (Celeste Holsheimer) woont in een bakkerij met haar vader (Teun Kuilboer), de beste taartenbakker van het land. Op een dag verandert alles: Toda’s vader wordt onverwacht weggeroepen om het land te verdedigen. Toda moet naar haar moeder (Noortje Herlaar), die in het buurland woont en waar het veilig is. En dus begint Toda aan een avontuurlijke en spannende reis waar ze onderweg de meest vreemde mensen ontmoet en in absurde situaties terecht komt. Toda is een meisje dat niet snel opgeeft, maar zal ze haar moeder ook vinden?

Met KIDS-activiteit –  Deze week is het kinderboekenweek met als thema “Gruwelijk eng”. LingeFilm organiseert samen met Bibliotheek Rivierenland en ProKids Geldermalsen een toepasselijke activiteit bij deze film. Een familiefilm gebaseerd op het gelijknamig boek van Joke van Leeuwen.

Vanaf 14.00 uur ben je welkom in De Pluk om zo snel mogelijk over een lange, opblaasbare stormbaan te klimmen. Is dat even gruwelijk eng?!?!? Wil je niet klimmen en klauteren? Dan kun je toepasselijke kleurplaten kleuren. Aan de activiteiten kun je gratis deelnemen.

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co