Per fluisterende Ecoboot over de Linge

Varen over de Korne en Linge in een elektrische Eco Boot van Eco Recreatie is PUUR genieten. De elektrische boot is stil, simpel, veilig en schoon. Het ontbreken van schadelijke uitlaatgassen en watervervuiling is voor veel watersporters, natuurliefhebbers en gebiedbeheerders een pluspunt. De nauwelijks hoorbare elektromotoren dragen zeker bij aan een optimale beleving voor iedere recreant in, op en langs het water. Een elektromotor maakt nu eenmaal weinig geluid, hoort een zacht gezoem op de achtergrond, maar vooral hoor je de wind, het water, de vogels of elkaar, zonder enige stemverheffing. Meer informatie op www.ecorecreatie.com. Dagtocht –  Met een maximale snelheid van 7 km per uur kan de hele dag gevaren worden.  ecoboot

Vanuit Buren kan men om 10.00 uur vertrekken richting Beesd. Een afstand die in ca. 2,5 uur te overbruggen is. Onderweg kan op de heen- of terugreis o.a. aangemeerd worden in Tricht bij Restaurant De Lachende Gans voor een hapje en/of drankje, bij de lange steiger van Mariënwaerd voor een picknick of om gewoon de benen te strekken. Er is ook een aanlegsteiger bij Molen de Vrijheid in Beesd. Voorbij Beesd bij de Boutensteinse theetuin is het maximale keerpunt om uiterlijk 17.00 uur weer terug te zijn in Buren. Neem vooral uw eigen picknick, lekkernijen en/of drankjes mee!

Vanuit Arkel (bij Gorinchem) kan men om 10.00 uur vertrekken richting Leerdam en zelfs naar Asperen. Een afstand die in ca. 2 uur respectievelijk ca. 2,5 uur te overbruggen is. Onderweg kan men op de heen- en/of terugreis o.a. aanmeren bij de Galgenwaard in Oosterwijk waar je kunt picknicken of gewoon de benen kunt strekken eventueel met een hapje en/of drankje.

Seizoen              : april tot oktober

Meer informatie en actuele prijzen:  M: 06-23633559 E: info@ecorecreatie.com W:www.ecorecreatie.com

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co