Elke vr.- en za.middag: Prijswinnende wijnen proeven bij Betuws Wijndomein Erichem.

Betuws Wijndomein in Erichem scoort goed in alle wijncategorieën. Wijnmaker Diederik Beker werd 3e beste wijnmaker van Nederland en België. (augustus 2016) Nieuwsgierig naar hoe de prijswinnende wijnen smaken? Kom dan gerust langs op het Domein! Het Domein is elke vrijdag- en zaterdagmiddag geopend van 13.00 uur tot 18.00 uur. Of kijk op www.betuwswijndomein.nl en ontdek wat er nog meer te beleven is in de wijngaard!

Wijnkeuring medailles
Betuws Wijndomein ontving eerder deze week een Gouden Medaille voor LingeWit Sauvi 2015 op de internationale wijnkeuring van Berlijn. Op de wijnkeuring van de Lage Landen ontvangt het Wijndomein een Zilveren Medaille voor zijn Cuvee ‘Hollandsche Meesters’ Wit 2015, die hij het maakte voor Intense Wines. Daarnaast ontvangt de Gelderse wijnmaker nog vijf Bronzen Medailles voor; LingeParel Rosé 2015, LingeRood Cuvee Barrique 2014, LingeWit Johanniter 2015, LingeWit Johanniter ‘Tete de Cuvee 2015’ en LingeWit Cuvee ‘Oud London 2015’.

diederik beker_2-R

“Alle wijnen die ik instuurde, scoorden 78 punten of hoger op schaal van 100, een resultaat waar ik zeer trots op mag zijn” aldus wijnmaker Diederik Beker.

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co