Prince Heerlijk Erichem: Rustplek voor wandelaars en fietsers (tussen knooppunten 43<>66<>01).

Streekwinkel met zomerterras Prince Heerlijk in Erichem is in de maanden april-september een gezellige rustplek voor wandelaars en fietsers. Je vindt Prince Heerlijk aan Lutterveld 30a, Erichem, vlakbij de rotonde bij Kerk-Avezaath in de N834 Buren<>Tiel. Prince Heerlijk ligt een paar honderd meter verwijderd van de route langs fietsknooppunten 43<>66<>01. Bruine bordjes wijzen je de weg. Het klompenpad Erichem loopt dwars door de boomgaarden van Prince Heerlijk. Prince Heerlijk is zo gastvrij, dat er zelfs bruggetjes zijn aangelegd zodat je niet hoeft om te lopen of fietsen. Open: ma.-vr.: 9.00-18.00u.  za.-zo.: 9.30-17.30u.

(foto: Karel van Koppen)

(foto: Karel van Koppen)

In de nieuwe streekwinkel vind je verse seizoenproducten, zoals een uitgebreid assortiment verse groente en fruit, vruchtensappen, vruchtensecco’s, jams, sauzen, zuivelproducten – o.a. de lekkkerste boerenkaas van Nederland – enzovoort. Ook kun je er terecht voor leuke, gezonde en originele cadeaupakketten voor iedere gelegenheid. Bij goed weer is het terras open. Geniet in de heerlijke lounge-banken van een kopje koffie, vruchtenthee, een glas vruchtensap of fris met daarbij een vers gemaakt broodje of een heerlijk stuk appel- of perentaart.

Meer weten? Kijk op www.prince-heerlijk.nl en Facebook Je kunt Prince Heerlijk ook volgen op Twitter, LinkedIn en Istagram.

Prince_Heerlijk_kaartje

 

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co