Geldermalsen/Enspijk: Vrijetijdspark ‘De Rotonde’

Vrijetijdspark De Rotonde hijst vanaf dit seizoen de Ardoer-vlag

Vrijetijdspark De Rotonde in Enspijk is lid van Ardoer.com, een groep van meer dan 30 samenwerkende zelfstandige campings met een duidelijke visie.

 “Ardoer is een krachtig kwaliteitslabel met unieke en zelfstandige familiecampings en vakantieparken. Hoewel de promotionele krachten van de aangesloten ondernemers worden gebundeld, is het contact met de gasten warm en persoonlijk. Zo ook bij De Rotonde”, vult Suze-An Altena, directeur van Ardoer.com, aan. Na het officiele hijsen van de vlag samen met directeur van De Rotonde Geert Boskaljon en parkmanager Erik Wackers was het tijd voor bloemen en bubbels samen met gasten en medewerkers.
Hart voor gasten
Suze-An: “Wij denken dat Rivierenland, De Betuwe en de gastvrijheid van De Rotonde ook het hart stelen van onze gasten, net als de andere mooie plekken in Nederland waar de Ardoer kwaliteitscampings en vakantieparken zijn gelegen. De kwaliteit in combinatie met de eerlijke prijzen die worden gehanteerd, maakt Ardoer campings en vakantieparken een vakantiebestemming met hart voor de gasten. Onze gastheren en gastvrouwen doen er alles aan om gasten met een geweldige vakantieherinnering terug te laten keren en een positieve uitstraling te geven aan vakantievieren in eigen land, want er is nog zoveel te ontdekken”.
Kennisdeling
Samen met hun kersverse Ardoer collega’s in  Overijssel, Brabant, Noord-Holland, Zeeland en op de Veluwe bouwen Geert en Erik en hun medewerkers van De Rotonde aan een zonnige toekomst. “Wij geloven in samenwerken en het leren van elkaar en van onze gasten. Kennis en data delen op basis van vertrouwen, kan ons en onze collega’s alleen maar sterker maken. De informele wijze waarop Ardoerleden informatie op een eerlijke manier met elkaar delen, spreekt ons naast de promotiekracht en professionele organisatie enorm aan”, aldus Geert en Erik. “Wij nodigen samen met onze nieuwe collega’s belangstellende campings en vakantieparken uit om met ons in gesprek te gaan”.
Gevarieerd aanbod op unieke parken
Doordat iedere camping en vakantiepark uniek is, beleven de gasten telkens een verrassende ervaring. Niet alleen qua camping of vakantiepark, ook het enorme aanbod van toeristische kampeerplaats tot bijzondere verhuur en zelfs groepsaccommodaties biedt vrijwel altijd een passende vakantie met de kwaliteit en gastvrijheid die men mag verwachten. Ook vrijetijdspark De Rotonde biedt een gevarieerd aanbod aan vakantiemogelijkheden, waaronder zelfs jaarplaatsen op het water. Bovendien is het nieuwste Ardoerlid ook op de rest van het park bezig met een continue verbetering van de service en kwaliteit voor hun gasten.
Online beschikbaar
Een centraal reserveringsnummer heeft Ardoer niet. De vertrouwde eigenaren helpen hun gasten immers graag persoonlijk en rechtstreeks in hun zoektocht naar een geschikte vakantie. Toch gaat de samenwerking voorop in de online mogelijkheden. “Door meerdere verschillende reserveringssystemen te kunnen koppelen aan het online boekingssysteem, kunnen gasten over alle campings en vakantieparken heen zoeken naar de actuele beschikbaarheid van verhuuraccommodaties en kampeerplaatsen. De komende paar weken staan daarom in het teken van de webpagina’s van De Rotonde binnen de website Ardoer.com en wordt ook het online boeken beschikbaar gemaakt voor de nieuwe samenwerkingspartner. Zelfs filteren op specifieke wensen ten aanzien van het verblijf en direct online boeken is mogelijk”.

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co