Elke wo.mo.: Bieb Geldermalsen ‘Klik en Tik: Inloopspreekuur beginnende computergebruikers’

Inloopspreekuur: Klik en Tik bibliotheek Geldermalsen

Voor beginnende computergebruikers organiseert Bibliotheek Rivierenland een wekelijks inloopspreekuur Klik en Tik op de woensdag van 10:00 tot 11:30 uur in Bibliotheek Geldermalsen. De bibliotheek is gevestigd in ‘De Pluk’, Rijksstraatweg 64. (Bij de spoorwegovergang Geldermalsen<>Meteren)

Praktische informatie: Datum: Elke woensdag. Aanvang: 10:00 uur. Einde: 11:30 uur. Kosten: Gratis toegankelijk. Locatie: Bibliotheek Geldermalsen, Rijksstraatweg 64-003 in Geldermalsen. Aanmelden: Van tevoren aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te lezen op onze website www.bibliotheekrivierenland.nl

Deze workshop is ideaal voor beginners die graag de basisbeginselen van het internet willen leren. Tijdens het wekelijkse inloopspreekuur kunnen deelnemers op eigen gelegenheid aan de slag met het programma Klik en Tik. Door gebruik te maken van dit programma leert men zelfstandig en in eigen tempo omgaan met de computer en het internet. Het programma bestaat uit lessen die één voor één doorlopen worden. Men leert bijvoorbeeld hoe men het internet op gaat, zoekt met een zoekmachine, digitale formulieren invult, e-mail gebruikt en programma’s download. Als er vragen zijn kunnen die gesteld worden aan de aanwezige begeleiders. Het wekelijkse inloopspreekuur Klik en Tik is een samenwerking van het Leerwerkloket Rivierenland, UWV Werkbedrijf Tiel en Bibliotheek Rivierenland en is geschikt voor iedereen die meer vaardigheid wil krijgen in het gebruik van de digitale omgeving. De spreekuren zijn gratis toegankelijk.

 

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co