Beesd: Evenementenlocatie Betuwestrand (4,5 sterren ANWB-ADAC)

Betuwestrand Recreatie is een full service evenementenlocatie. Deze biedt u een dagvullend programma met sportieve activiteiten en een heerlijke lunch of diner. Een meerdaags evenement behoort ook tot de mogelijkheden. U wordt dan uitgerust wakker in een van de Luxe Huurcaravans. Uiteraard kunt u ook zelf een evenement samenstellen. Vertel uw ideeën en Betuwestrand maakt speciaal voor u en uw groep een maatwerk offerte, gebaseerd op uw wensen. Klik op Betuwestrand voor meer informatie. Op het BetuweStrand is het ook mogelijk om lekker een dagje te zwemmen of te waterskiën. Kijk voor de openingstijden en de tarieven op www.betuwestrand.nl. Betuwestrand is gevestigd aan de A. Kraalweg 40 in Beesd.

Weer of geen weer, op Betuwestrand is altijd wat te beleven Op het eigen strand kunt u heerlijk van het zonnetje genieten en zwemmen daarnaast kunt u allerlei stoere watersporten beoefenen zoals waterskiën of wakeboarden. betuwestrand- schansIn de zomer genieten kinderen van het animatieprogramma en spelen ze op verschillende plaatsen op de camping. Uniek is het Tiener recreatieprogramma. Speciaal voor de jeugd gericht op hun interesses. BetuweStrand heeft nog enkele prachtige stacaravans te koop! Denkt u er aan om een stacaravan aan te gaan schaffen, dan kunt u bij Betuwestrand terecht voor advies en hulp met de aankoop. Door de centrale ligging van BetuweStrand in Nederland en alle faciliteiten is de camping meer dan geschikt om uw stacaravan te kopen of zelf te plaatsen op een van de vrije staanplaatsen. De stacaravans die te koop staan, zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een grote stacaravan, die van alle gemakken voorzien is en die kan dienen als uw vakantiehuis. Blijft u liever wat dichter bij het campingleven, dan kunt u kiezen voor een minder luxe stacaravan. Met uw eigen stacaravan bent u het hele jaar door verzekerd van een vaste plaats op uw favoriete plekje in de Betuwe.

BetuweStrand Recreatie behaalt 4,5 sterren in ANWB en ADAC keuring.

BetuweStrand Recreatie in Beesd heeft tijdens de ANWB en ADAC inspectie een score behaald van maar liefst 4,5 sterren uit een maximaal te behalen score van 5 sterren. En is daarmee de hoogst gewaardeerde camping in het Gelders Rivierengebied. In 2012 is de ANWB gestart met een samenwerking met de Duitse zusterclub  de ADAC. Van de 10.000 geïnspecteerde campings in Europa hebben er “slechts” 134 campings 5 sterren behaald. Dus het team van BetuweStrand is super trots op het behaalde resultaat van 4,5 sterren. Voorheen kwam er op de camping een ANWB inspecteur en los daarvan een inspecteur van ADAC. Vanaf nu komt er voor beide organisaties één inspecteur en wordt een gezamenlijke norm gehanteerd voor de campinginspectie. Dit levert een genuanceerder beeld op van de camping en heeft geleid tot een Nieuwe classificatie.

BetuweStrand heeft is door de ANWB altijd hoog gewaardeerd. De laatste jaren behaalde het recreatiecentrum een mooie 9,3. Er werd door de ANWB dan gekeken naar het terrein, de standplaatsen en het sanitair, maar BetuweStrand is veel meer dan dat. Tijdens de huidige ANWB/ ADAC inspectie telt het totaalplaatje mee. Dus naast het terrein, de standplaatsen en het sanitair tellen ook winkel en horeca, zwemmen en ontspanning mee.Betuwestrand

Deze score is een hele mooie waardering voor het mooie bedrijf en zijn staf, bezig met de belangrijkste tijd van de gasten, namelijk vrije tijd. Het bedrijf bestaat in inmiddels ruim 50 jaar en toch is het aanbod hip, jong en modern want het staat voor Sport, Spel en Spektakel. Naast het Strandbad met waterglijbaan en de spectaculaire waterskibaan is er op de camping heel veel te doen. Tijdens de vakantieperiodes is er een recreatieteam aanwezig die zorgt voor de activiteiten van de kinderen. Een groep die onze speciale aandacht heeft zijn de tieners, hier hebben we een goed contact mee en voor hen is er een speciale Tienerentertainer die activiteiten met de jeugd onderneemt zoals Paintball, Bossaball, verschillende voetbalspellen en als je even geen zin hebt om sportief te doen kun je lekker chillen in het jeugdcafé.

 

 

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co