Winkelen in Geldermalsen – breed assortiment, kleinschalig en op veel plekken gratis parkeren.

Het winkelaanbod is zeer breed in Geldermalsen. Van kwalitatieve kledingzaken voor heren, dames en kinderen tot een breed aanbod van kappers, juweliers, delicatessenzaken en horeca. Kortom heb je zin in een dagje winkelen, dan is Geldermalsen een inspirerend centrum om naar toe te gaan. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en de ondernemers helpen u graag bij het maken van keuzes, adviseren of het op maat maken van kleding. Natuurlijk bieden diverse ondernemers ook de mogelijkheid om artikelen na te sturen wanneer deze niet op voorraad zijn in de winkel – voor die extra serviceverlening. Tevens kunt u in Geldermalsen sparen voor punten met de Piggy-kaart. Piggy maakt sparen eenvoudig. U heeft nog maar één kaart nodig om bij al uw favoriete winkels te sparen – dus niet meer een portemonnee vol met stempelkaarten en spaarzegels! Onze ondernemers schrijven u graag in. Ook kunt u meer informatie vinden via www.piggy.nl

Klik hier voor bron en meer informatie.

En voor tussen het winkelen door even uitblazen met een kopje koffie, thee, iets lekkers, een lunch of diner kunt u terecht bij een van de vele horecagelegenheden en bij mooi weer gezellige terrassen.

En wat parkeren betreft….

Geldermalsen, het fruitdorp aan de Linge, kent een fruitige parkeerregeling. Op veel plekken in het centrum kun je gratis parkeren. Waar je nog wel moet betalen, is het betaald parkeren voordelig, lang (4 uur max.) en eenvoudig.

Waar gratis parkeren?
Parkeerterrein Kostverlorenkade
Parkeerterrein Lingeplein
Parkeerterrein Geldersestraat
Parkeerterrein Oranje Nassaustraat (was betaald)

Waar betaald parkeren?
Parkeerterrein Achter ’t Veer
Parkeerterrein Koninginnelaan
Gedeelte Kerkstraat
Gedeelte Geldersestraat

Duidelijk en eenvoudig
Overal is de maximale parkeertijd 4 uur en overal geldt een parkeertarief van € 0,60 per uur. Betalen is eenvoudig. Contant betalen is mogelijk, maar je kunt ook betalen met de pinpas of de mobiele app (alle systemen).

Op sommige plaatsen is er sprake van een blauwe zone of parkeren alleen voor vergunninghouders. Bebording ter plaatse geeft dat duidelijk aan.

 

 

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co