vr.mo.5jan Bieb Geldermalsen: Rode Koffietafel: Rampenplannen. (Hoe) Werkt dat?

In de bibliotheek in De Pluk in Geldermalsen is  elke eerste vrijdag van de maand van 10.30-11.30 een zogeheten ‘rode koffietafel’. Onder genot van een kop koffie wordt van gedachten gewisseld over een actueel politiek thema.  Van welke politieke huize je ook komt, aan de Rode Koffietafel ben je welkom om mee te praten over:

Rampenplannen, (hoe) werkt dat?

Wat doet de overheid?

Wat kunnen we zelf doen?

Een deskundige ambtenaar van de Gemeente Geldermalsen schuift aan bij de Rode Koffietafel! Jij ook?

De koffie ​of thee ​ staat klaar.

De Rode Koffietafel wordt georganiseerd door de PvdA, maar is toegankelijk voor iedereen! Ook als je alleen wilt luisteren ben je welkom. Praat mee aan de Rode Koffietafel van vrijdag 6 oktober, om 10.30 uur in de bibliotheek in De Pluk in Geldermalsen. Het gaat over een actueel politiek onderwerp. ​PvdA-lid of niet, je bent van harte welkom! ​ Hoe meer meningen, hoe boeiender de discussie en hoe meer we van elkaar opsteken. ​

Je kunt over Koffietafels  een verslag lezen op de website van de PvdA Geldermalsen. De Rode Koffietafel is toegankelijk  voor iedereen.

Iedereen is welkom, ongeacht politieke voorkeuren. Doel is: eigen zienswijzen te verdiepen en te verbreden aan de hand van zienswijzen van de andere gespreksdeelnemers.  Géén van de aanwezigen heeft de verwachting dat je in een gesprek van één uur er samen uit zou kunnen komen. De Rode Koffietafel wordt nu al 3 jaar maandelijks gehouden. Er is een groeiende groep trouwe Koffietafelaars.  Kom jij er ook bij. Alle politieke opvattingen zijn welkom.

De Koffietafel staat op de 1e verdieping van de bibliotheek in De Pluk, Rijksstraatweg in Geldermalsen. Er is een lift. Als je minder mobiel bent, maar graag eens een keer wilt komen meepraten, dan kun je worden opgehaald. Bel 0345 651871.

De ‘Rode Koffietafel’ bestaat sinds 2014.  Het is een initiatief van de PvdA Geldermalsen.  De tafel is rood, maar de gesprekken zijn zonder specifieke politieke kleur. Iedereen is welkom om mee te tafelen.  Onder de tafelaars bevindt zich een toenemend aantal deelnemers uit andere politieke richtingen.  Het thema wordt ca. 1 week vóór de Rode Koffietafel bekendgemaakt in o.a. Nieuwsblad Geldermalsen. PvdA heeft dit initiatief genomen om (oudere) PvdA-leden en andere politiek geïnteresseerden de gelegenheid te bieden overdag deel te kunnen nemen aan discussies over politieke onderwerpen. 

Reageren is niet mogelijk.

Webdesign Spijker & Co